Widerrufsrecht

TERUGSTUURBELEID


Niet helemaal tevreden met je aankoop? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen per post retourneren.

Wij nemen alleen producten terug onder de volgende voorwaarden:

VOORWAARDEN?

  • U kunt de originele verzenddoos hergebruiken als deze in goede staat is. Als de verpakking hetzelfde is als de verzenddoos, kunt u deze ook gebruiken als verzenddoos om het product te retourneren.
  • Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd, ongeopend te zijn. Voorzien van de originele labels en teruggeplaatst te zijn in de onbeschadigde originele verpakking.
  • Goederen kunnen tot 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd.
  • Het artikel mag geen gebruikssporen vertonen.
  • U moet de verzendkosten betalen voor het retourneren van de goederen; niet-gefrankeerde zendingen of ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.
  • Je krijgt van ons een e-mail zodra we de retour hebben ontvangen. Wij zullen u binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw zending terugbetalen.


Als uw artikel niet wordt geretourneerd volgens de bovenstaande voorwaarden, zullen we het product niet accepteren. In dat geval kunt u uw product ophalen in ons magazijn te Herentals, België. Als u wilt dat uw artikel per post naar u wordt teruggestuurd, moet u de verzendkosten vooraf betalen. Neem hiervoor contact op met onze info@calibrationsolutions.eu

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

HOE RETOURNEER JE EEN ARTIKEL?

Stap 1: Plaats het ongebruikte en onbeschadigde artikel terug in de originele verpakking.

Stap 3: Vul dit formulier volledig in. Zonder dit ingevulde formulier kunnen wij uw zending niet in behandeling nemen.

Stap 4: Plaats dit formulier in de verzenddoos.

Stap 5: Het verwerken van je retourzending kan enkele dagen duren. Je krijgt een e-mail zodra we je retour hebben ontvangen.


Heb je vragen over het ruilen of retourneren van een artikel? Neem gerust contact op via info@calibrationsolutions.eu. Houd uw bestelnummer bij de hand als en wanneer u dit doet.