Soorten pH ijkvloeistof

Soorten pH-ijkvloeistof

Er zijn veel verschillende soorten pH-bufferoplossingen of pH-kalibratieoplossingen beschikbaar. Vandaag de dag hebben we een breed scala van 5 populaire pH-bufferoplossingen die zeer gebruikelijk zijn in de kalibratie-industrie. Al onze pH-bufferoplossingen zijn universeel compatibel met alle fabrikanten van pH-Meters en pH-sondes. Lees gewoon de handleiding van uw pH-Meter om te weten te komen welk type u nodig heeft. Als u geen indicatie of aanbeveling heeft, kunt u altijd pH-ijkvloeistof pH 7,00 gebruiken.

Dit komt omdat het het beste is om een pH-Meter of pH-elektrode zo dicht mogelijk bij het gemiddelde van uw metingen te kalibreren.

Als u bijvoorbeeld vaak een pH-waarde van 6 meet, is het aan te raden om te ijken met een pH-ijkoplossing van pH 6,86 of pH 7,00

Controleer altijd de handleiding van uw pH-Meter en pH-elektrode. Daar vindt u precies welk type pH-ijkoplossing u nodig heeft om uw pH-Meter of pH-elektrode nauwkeurig te ijken

Ontdek ons brede aanbod van premium kwaliteit PH Ijkvloeistoffen. Geproduceerd volgens de hoogste normen, NIST gecertificeerd en geleverd met certificaat. Onze premium pH-bufferoplossingen zijn ontworpen voor laboratoria, zwembaden en spa's, hydrocultuur, viskwekerijen en vele andere watergerelateerde industrieën.

Nederlands